Rólunk

Cégünk 2013 augusztusában alakult családi vállalkozásként Jabi-Tech Kft. néven.

Üzletünket 2013 szeptemberében nyitottuk meg PapírDa néven Gödöllő központjában a Kossuth és a Remsey utca sarkán, ahol elsősorban papír, írószer, tanszer, irodaszer forgalmazásával foglalkoztunk. Sokan kérdezték, honnan jött a PapírDa név. A papír adott volt, a Da szócska pedig két gondolatból jött, az egyik a nevemből adódóan (Dalmának hívnak), a másik pedig a hasonló toldalékkal ellátott szavakból, például mosoda, nyomda.

A papír írószer termékek mellett idővel egyre nagyobb számban jelentek meg a különböző party kellékek. Elkezdtünk ismerkedni a lufik világával és nagyon meg is kedveltük. A héliumos lufik látványa mai napig mosolyt csal az arcomra és nagyon remélem, hogy mindenkiére, akár kapja, akár adja. Nagyon széles a léggömb kínálatunk, szinte minden alkalomra találsz megfelelőt. Árainkat úgy alakítottuk, hogy mindenki számára elérhető legyen a lebegő csoda.

Később, látva a profi lufi hajtogatók munkáját, kedvet kaptam én is a lufi figurák készítéséhez. Sosem felejtem el az első hajtogatott lufi kutyámat és azt az örömöt, amit akkor éreztem. Szívesen elkészítem gyermeked kedvenc mesefiguráját lufiból, de rendelhetsz egyedi lufi kaput, oszlopot esküvőre, céges partira, megnyitóra.

Szlogenünkké a következő mondat vált: Nálunk minden fellelhető, ami egy jó bulihoz kellhet!

Party kellékek, dekorációk, kiegészítők egész évben elérhető üzletünkben. Keress minket akár születésnapot, kerek évfordulót, legény – és leánybúcsút, esküvőt, gyermekszületést, keresztelőt, farsangi bulit, ballagást, halloween vagy csak egy baráti összejövetelt, kerti bulit tartasz. Segítünk neked ötletekben és a megvalósításban is.

2016 januárjától újabb szolgáltatással bővítettük cégünket. Kezdetét veszi a latex léggömbök egyediesítése, logózása. Kereshetsz minket, ha cégedet szeretnéd reklámozni egy saját logóval ellátott léggömbbel, vagy esküvődön szeretnéd, ha a lufi posta egyedi, monogrammal díszített lufikból állna.

Szolgáltatásainkat, termékeinket a jövőben is szeretnénk bővíteni. Jövőbeli tervünk egy csak party kellékekkel foglalkozó üzlet létrehozása, amely neve talán a Lufiworld lesz, ezért is hoztuk létre e néven weboldalunkat.

Reméljük, hamarosan találkozunk valamelyik üzletünkben!

Üdvözlettel: Dalma