Léggömbök héliummal való töltése Gödöllőn

Csak kiváló minőségű léggömbökkel dolgozunk! Az általunk forgalmazott latex lufik környezetbarátok, annyi idő alatt bomlanak le, mint egy falevél.

A léggömböket fajtájuk szerint több csoportba soroljuk, töltésük e szerint változik. A héliumtöltés árakat úgy alakítottuk ki, hogy mindenki számára elérhető legyen a „lebegő csoda”.

Fólia lufi

Gumi lufi

– Gumi lufi (vagy más néven latex): Ezt a fajta lufit nevezzük klasszikusan léggömbnek. 14 cm-estől egészen 1 m-es méretig, a színpaletta minden árnyalatában kapható. Szinte minden alkalomra találunk mintásat, legyen szó esküvőről, ballagásról, babaszületésről, szerelemről (szív formájú), karácsonyra, újévre, születésnapra, évfordulóra. Esti eseményekre pedig tökéletes a LED-es világító léggömb. A LED lámpa 24 órán keresztül garantáltan világít.

Levegővel és héliummal is tölthetők. Levegővel töltve hónapokig is megmaradhat. Héliummal viszont méretétől függően változik a lebegési idő. Egy normál 30 cm átmérőjű lufi kb. 12 órán át lebeg, de egy speciális tartósítószerrel kezelve 3-4 napra növekszik a lebegési idő.

-Modellező lufi (kukac lufi, hajtogatós lufi, modellező lufi néven is szokták keresni) Több féle méretben létezik és szobrokat, figurákat lehet készíteni belőle. Csak levegővel tölthető.

-Fólia lufi (amerikai, fényes lufi) Mini változatát levegővel fújva pálcán vásárolhatod meg, tartós, hónapokig megőrzi formáját. A nagyobb méretűek (45 cm-estől egészen 1,5 m-esig) héliummal tölthetőek. Különlegességük, hogy önzáró szelepük révén többször is újra lehet fújni. Lebegési idejük kb. 2 hét. Legyen bármilyen esemény: szülinap, esküvő, ballagás, gyermekszületés, gyerek party, lánybúcsú vagy legénybúcsú… bármilyen alkalomra találsz hozzá illő fólia lufit. Gyermekek körében igen népszerű a sétáló fólia lufi, esküvőkön is gyakran látható menyasszony és vőlegény formájában.

-Bubbles lufi Legújabb és egyben a leghosszabb ideig lebegő léggömbfajta. Celofánhatású műanyagból készült léggömb, ami sokkal rugalmasabb és tartósabb, mint a fólia lufi. Lebegési ideje kb. egy hónap.

Kiegészítők léggömbökhöz:

Lufi tartó pálca és csésze a nem héliummal fújt léggömbökhöz, elsősorban a reklámcélra készült logózott léggömbökhöz ajánljuk.

Eldobható hélium palack, ha otthon szeretnéd a gyermekeket elvarázsolva megtölteni a lufikat. Két méretben kapható, kb. 30 db és kb. 50 db léggömb felfújására alkalmas kiszerelésben.

Irányadó árak:

3 db latex léggömb héliummal töltve 1500 Ft-tól
1 fólia léggömb (45 cm-es) héliummal 1500 Ft-tól
1 Bubbles lufi héliummal töltve 3500 Ft-tól
3 db latex és 1 fólia lufi héliummal 3000 Ft-tól
6 db latex és 1 fólia lufi héliummal 4500 Ft-tól
3 db latex és 1 szuper (90 cm-es) lufi héliummal 5000 Ft-tól
1 db Led-es léggömb héliummal 680 Ft-tól